Ydelser

Når man vælger at holde en stor fest eller bryllup, så vil man helst bare gerne kunne læne sig tilbage og nyde dagen, og ikke have diverse bekymringer om hvorvidt at alt bliver husket.

Lyngbo Event tilbyder rådgivning til alle slags fester, men er specialiseret i bryllupper. Det kan være I ønsker hjælp til hele planlægningen eller blot rådgivning undervejs, hvor man er blevet i tvivl og gerne vil kunne spare, med en som har prøvet det mange gange før.

Ud over rådgivning, så tilbyder jeg også hjælp til at koordinere festen og være tovholder på dagen. Der er altid nogle opgaver som man ikke lige kan gennemskue, hvem der skal stå for. Så ved at vælge, at have mig med som koordinator til jeres fest, så sørger jeg for at alle detaljer bliver ført til dørs. Derudover så har man også en med på dagen, som har været med i planlægningen og kender en. Hvilket gør at man roligt kan læne sig tilbage og nyde ens festdag.

Derudover tilbyder jeg også hjælp til det visuelle som f.eks. at stå for oppyntning og skabe en gennemgående rød tråd. Dette er alt fra hjælp til grafisk design som f.eks. invitationer, menukort og skilte, til at pynte lokaler, bil og udendørsarealer med blomster. Jeg har flere års erfaring inden for blomster og er meget kreativ.

For mig er det vigtigste, at I får det præcist som i ønsker det. Derfor imødekommer jeg jeres behov og skaber de setups som I går og drømmer om.

Det er kun fantasien som sætter grænserne for, hvad jeg kan hjælpe med. Ved at vælge mig til at hjælpe jer med jeres fest, får i en partner, som altid er klar til at snakke om jeres fest. I får en koordinator som altid lytter til jeres behov og yder professionelle løsninger.