Info

Lyngbo Event er stiftet af Nanna Lyngbo Arevad Nielsen. Jeg har altid haft et ben i servicebranchen og altid interesseret mig for arrangementer. Jeg har altid være meget kreativ, og det kommer ikke fra fremmede. Min mor er en meget stor inspiration for mig. Hjemme har vi altid været meget kreative også har min mor haft blomsterbutik, hvor jeg også har arbejdet. Hun har givet mig nogle virkeligt gode redskaber og kvalifikationer med på vejen.

Jeg elsker at have gæster. Kan bruge flere uger på at planlægge mad, pynt osv. for at mine gæster føler sig godt tilpas.

Min passion for event, kom nok først rigtigt, da jeg blev ansat som tjener på Holckenhavn Slot i Nyborg. Her har jeg set, hvad man kan formå, og jeg er blevet meget kvalitetsbevidst.

Disse erhvervede kvalifikationer har gjort, at jeg har taget springet, og viser hvad jeg er god til. Nemlig at arrangere fester, lave smukke setups og give gæsterne den service som de forventer.

LYNGBO EVENT TILBYDER
– Budget planlægning.
– Værtindeskab.
– Servering.
– Valg af location, leverandører mm.
– Oppyntning af lokale.
– Generel koordinering af dagen.
– Fremstilling af grafisk materiale herunder invitationer, menukort mm.

Min mor vil være min sparringspartner og vil, hvis det ønskes, kunne tilbyde at hjælpe med blomster i forbindelse med større arrangementer, hvor det er så stort jeg har brug for en hjælper.

Kontakt mig for at høre nærmere – jeg er altid klar på en uforpligtende samtale, hvor i kan lufte jeres ideer.