Forløb

Et forløb med Lyngbo Event starter med en gratis indledende snak. Dette foregår enten hos mig i Herning, hos jer eller pr. telefon. Vi starter forløbet med en uforpligtende snak om, hvad i ønsker hjælp til. Hvis i allerede har arrangeret noget af jeres fest, så snakker vi det i gennem, og finder frem til hvad i ønsker hjælp til. Det er også her vi forventningsafstemmer hvad der skal ske til jeres fest. Her kan i også komme med alle de tanker i har gjort jer omkring brylluppet/festen, jeres stilart osv. Jeg guider jer på bedste vis gennem jeres festdag, hvor vi også tager snakken om, hvad man skal huske at tænke på, og hvad der er mindre vigtigt.

På mødet aftales der, hvad jeg skal gøre for jer. Der skrives efterfølgende en kontrakt hvor detaljerne tilpasses. Senere kan der dog sagtens komme flere opgaver end først aftalt. Efter første møde og kontraktskrivning, så aftales der løbende hvornår og hvordan vi mødes.

Sideløbende frem mod jeres fest har vi løbende korrespondance, hvor vi enten finder på nye tiltag eller retter tidligere aftalte ting. Det er vigtigt for mig at jeres fest afspejler jeres personligheder, og derfor er der ikke to fester, som der er ens. Den skal være præcis som i ønsker det.

Hvis i vælger at jeg skal stå for oppyntning, så kommer jeg typisk dagen før eller på dagen og arrangere blomster, lokaler mm. som vi har aftalt.

Hvis i vælger jeg skal koordinere jeres fest, så kommer jeg tidligt på dagen, og sørger for de sidste detaljer spiller. Jeg er der hele dagen, indtil jeg føler alt er som det skal være, og jeg kan trække mig tilbage, så festen er blevet som I ønskede den. Jeg vil være den person med overblikket, og det rolige væsen som hurtigt kan træffe en beslutning, så jeres fest bliver som I ønskede.