Sanne og Mads / Brejning forsamlingshus

Sanne og Mads’ blev gift en efterårs dag i oktober. Vejret var lidt regnende men dette gjorde ikke deres fest mindre hyggelig. Det passede heldigvis med, at regnen ikke var til stede, da gæsterne ankom til kirken og da de gik derfra igen. Sanne og Mads havde lejet et, ud fra første øjenkast, lidt kedeligt forsamlingshus, fordi de prioriterede at festen ikke skulle have et sluttidspunkt, og at de kunne få det præcis som de ønskede. Derfor kontaktede de mig. De ønskede at stedet skulle gøres fint og ose af romantik. Jeg mødtes med Sanne og Mads 3 måneder før brylluppet, hvor vi snakkede om deres fest. Hvad de ønskede, hvad de havde planlagt, hvad de ikke havde planlagt osv. Vi fik hurtigt sporet os ind på, hvad det var de ønskede og aftalte ud fra dette. Ud over at stå for det meste af det visuelle, skulle jeg også står for at koordinere deres bryllupsdag og sørge for der ingen løse ender var, og at ideerne blev fulgt til dørs.

Jeg ankom til Brejning forsamlingshus om fredagen. Hvor jeg stod for udsmykning af lokaler, skilte, opdækning osv. Jeg brugte mere eller mindre hele dagen på at gøre lokalerne klar til festen. De havde fra start ønsket, at det skulle være meget naturligt at kigge, på med masser af grønt, natur og sukkulenter. Dette synes jeg lykkedes på bedste vis.

Om lørdagen var jeg tidligt fremme i forsamlingshuset, for at gøre de sidste blomster detaljer færdige og gøre klar til deres reception. Da jeg var færdig med dette kørte jeg ud til kirken. Under vielsen, som foregik i Brejning Kirke, var jeg ude og pynte deres køretøj som Mads’ forældre havde skaffet til dem.

Derefter var jeg tilbage i forsamlingshuset, hvor jeg stod klar med drinksdispensere, sandwich, kaffe og og bryllupskage

I lokalet ved siden af, var der dækket op til middag med de smukkeste krystalgals og guldservice fra Tablesetting og masser af lys og blomster.

Efter middagen var der et åbent tidsrum da dagen var skredet lidt hurtigere frem end forventet. Jeg foreslog derfor, at de kunne tage kaffen i lokalet ved siden af, og derved få tid til at åbne deres gaver. Dette ville de utroligt gerne. Så mens de åbnede gaver, gjorde jeg i samarbejde med det øvrige personale klar til dans og bar. Deres bar var med drinksdispensere med 4 forskellige drinks i. Dette blev sat op på en bar med masser af lys og blomster, så det lignede resten af temaet fra festen. Da klokken blev 23:30 dansede de brudevals til de smukt oplyste stjernekastere, som jeg havde stået for at dekorere med små tags, og at dele ud. Da festen gik i gang, sørgede jeg for, at lave en refil til drinksdispenserne, og derefter trak jeg mig tilbage.

Sanne og Mads skrev efter brylluppet ”Vi fik hjælp af Nanna ved vores bryllup d. 14/10-2017. Det var den bedste beslutning, og det var Nanna der fik alle detaljer i lokalet til at gå op i en højere enhed – det var simpelthen bare smukt! Ydermere hjalp Nanna til ved festen, hvor hun fungerede som koordinator hele dagen og indtil brudevalsen var veloverstået. De varmeste anbefalinger til Nanna”

Jeg ønsker Sanne og Mads alt held og lykke fremover.

Måske vil du også kunne lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *