Nanna og Jesper / Trøjborg Gård

Dette er et meget personligt indlæg, da dette er en fortælling fra mit eget bryllup. Den varmeste dag i hele juli 2016 blev jeg viet med min mand Jesper. Vi havde fundet de smukkeste location – nemlig Trøjborg gård. Lige i forbindelse med gården ligger ruinen fra det gamle Trøjborg slot. Fra første øjekast var jeg forelsket i stedet. Det osede af alt hvad jeg kan lide nemlig romantik, idyl, natur også var det bare super rustikt.

Vi blev viet på den gamle slotsruin, hvor jeg så smukt blev ført op af min morfar til til ”Just the way you are”, som blev spillet og sunget, af den super dygtige Michael Erbs.

Efter vielsen var der en afslappet og hyggelig reception med havespil, tæpper på græsset, velkomstdrinks i gamle flasker og dejlige små hapsere.

I mens vores gæster hyggede sig kørte vi til havet og fik taget nogle skønne billeder.

Vi gik til bords i den smukke lade, hvor stemningen var sat med masser af blomster og lys. Til forret fik vi et tapasbræt som man delte med ens partner. Derefter en lækker buffet og hele middagen blev afsluttet med den lækreste bryllupskage.

Under middagen var der masser af kærlige og sjove taler og ikke mindst underholdende indslag.

Vores brudevals blev danset udenfor under stjernerne med akustisk musik og med en masse stjernekastere. Efterfølgende fik Jesper klippet sine strømper og jeg kastede min brudebuket.

Det var den bedste fest vi kunne have ønske os og den var udført præcist, som vi havde drømt om. Ud over de ovenstående billeder var der mange andre detaljer. Disse billeder vil jeg vise jer herunder.

Måske vil du også kunne lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *