Mette og Søren / Lindholm Herregård

Mette og Søren blev gift på en dejlig lun forårsdag i april. Vielsen foregik i en hyggelig lille kirke i Haderslev og festen blev afholdt på Lindholm Herregård.

Mette og Søren kontaktede mig ca. 2 måneder før deres bryllup, fordi de ikke helt følte, at der var styr på udsmykning, detaljer og ikke mindst den røde tråd. Jeg fik fra starten af mange opgaver og havde ret frie hænder inden for de rammer de havde sat. Det var alt fra at lave grafisk materiale til at købe tæpper, så der var nogle folk kunne tage om sig, hvis det var koldt til reception.

På Lindholm Herregård udsmykkede jeg lokalet festen skulle holdes i, teltet som blev brugt til reception og til kaffen efter middagen, derudover pyntede jeg den bil de skulle køre fra vielsen i og arrangerede brudebuket og knaphulsblomster.

Dette skrev Mette og Søren efter deres bryllup: ”Vi fik hjælp af Nanna til vores bryllup den 29. april 2017 – og det har vi på ingen måde fortrudt. Nanna har været virkelig dygtig og professionel igennem hele vores planlægning og på selve dagen. Vi havde fra starten en god kommunikation og hun fangede med det samme hvilken stil og stemning vi gerne ville have. Alt lige fra menukort, blomster, lys, dekorationer og alverdens små detaljer som bandt det hele sammen på smukkeste vis var hun inde over. Selv den smukkeste brudebuket havde hun en finger med i. Nannas rolige væsen og ligefremme måde at være på gjorde, at vi helt kunne slippe alle bekymringer og bare nyde dagen i fulde drag. Hun var en kæmpe hjælp! Vi kan kun anbefale andre at booke Nanna – hun er mega kreativ, har mange idéer, går op i detaljerne, er tillidsvækkende og ydede meget mere end vi havde forventet. Nanna – 1000 tak for din kæmpe indsats for at skabe de perfekte rammer for vores fest. Alt blev helt som vi havde drømt om – og mere til 🙂 KH Søren & Mette”

Jeg ønsker Mette og Søren alt held og lykke fremover.

Måske vil du også kunne lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *